Να γιατί οι άνδρες προτιμούν τις μικρές!

Hugh Hefner

Έρευνες αποδεικνύουν πως οι σχέσεις γυναικών με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας και χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου διαρκούν περισσότερο.

Από την έρευνα, που έγινε ανάμεσα σε 1000 ζευγάρια -είτε παντρεμένα ή σε σχέση για περισσότερο από 5 χρόνια- φάνηκε πως οι περισσότεροι δεν είναι διαζευγμένοι, ο άντρας είναι μεγαλύτερος τουλάχιστον κατά πέντε χρόνια ενώ η γυναίκα είναι πιο μορφωμένη.

Στην αναφορά του European Journal of Operational Research φάνηκε πως τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες επιλέγουν το ταίρι τους βάσει έλξης και κοινών ενδιαφερόντων, αλλά πως τα αντικειμενικά κριτήρια τύπου ηλικία, παιδεία και πολιτιστική καταγωγή βοηθούν στη διατήρηση της σχέσης.

Επίσης, η έρευνα αποδεικνύει πως η σχέση κρατά μάλλον λιγότερο αν ένας από τους δύο έχει χωρίσει στο παρελθόν. Το ίδιο όμως δεν ισχύει αν και οι δύο έχουν χωρίσει.

Οπότε την επόμενη φορά που ο χοντρός κύριος στο απέναντι τραπέζι μπαλαμουτιαστεί με την εικοσάρα θεογκομενάρα, μην απορήσεις, μη χλευάσεις, μην ξενερώσεις. Πάνε για μακροχρόνια σχέση τα παιδιά.

[via]

Otherside.gr Games