Πόσα παίρνουν οι τραγουδιστές

Μπουζούκια

Πολύς ντόρος γίνεται με τα έκτακτα επιδόματα, τους μισθούς και την σύγχρονη οικονομία. Πόσο, όμως, αυτό ενδιαφέρει τους καλλιτέχνες μας, οι οποίοι πληρώνονται αδρά εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Φυσικά και έχουν χαμηλώσει τα κασέ τους, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ανεβασμένα από τα προβλεπόμενα επιδόματα και τις αυξήσεις των απλών εργαζόμενων!

Για του λόγου το αληθές, η Άννα Βίσση θα εμφανίζεται μόνο με 8.000 ευρώ νυχτοκάματο, όπως επίσης οι Νίκος Βέρτης και Πάνος Κιάμος.

Με μόλις 5.000 ευρώ νυχτοκάματο θα εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στο “Έναστρον”, και η Πέγκυ Ζήνα επίσης δεν κατεβαίνει κάτω από 5.000 ευρώ.

Η πιο ευνοημένη θα λέγαμε πως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου αφού έπεσε στα 9.000 ευρώ σε σχέση με τον Δημήτρη Μητροπάνο που έπεσε στα 1.000 ευρώ τη βραδιά!

Σε πιο χαμηλή κατηγορία θα βάζαμε τους Going Through που λαμβάνουν 1.000 ευρώ έκαστος, ο Νίκος Οικονομόπουλος με 2.000 ευρώ, ενώ στην υψηλότερη βαθμίδα των κασέ κατατάσσονται ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης, οι οποίοι δεν πέφτουν κάτω από 15.000 ευρώ τη βραδιά…

..άραγε, πως τα βγάζουν πέρα;

Κοινοποιήστε στο Facebook