Σεξουαλική επαφή της πήρε τα μυαλά

Σεξ

Μια παθιασμένη βραδιά αχαλίνωτου σεξ με το σύζυγό της προκάλεσε αμνησία στην 59χρονη Αμερικανίδα, Αlice. Η αμνησία αυτή ήταν ξαφνική και σύμφωνα με ειδικούς πρόκειται για την “παγκόσμια παροδική αμνησία” ή αλλιώς TGA. Αυτή η παροδική απώλεια μνήμης, οφείλεται σε πίεση των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, η οποία μπορεί να προκληθεί από έντονες δραστηριότητες, τις κινήσεις του εντέρου ή το sex.

Η παθούσα ανακάλυψε μόλις τον περασμένο Αύγουστο πως ξαφνικά και ως δια μαγείας, διέγραψε όλα τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσει νέες. Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της της έκανε μια ερώτηση προκειμένου να δει τι θυμάται και εκείνη απάντησε λάθος. Η ερώτηση ήταν ποιος ήταν ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ και εκείνη απάντησε Bill Clinton.

Αμέσως μετά την  απάντηση αυτή ο Scott, ο σύζυγος της δηλαδή, φοβούμενος πως πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο, κάλεσε το ασθενοφόρο και πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, οι νευρολόγοι μετά από σχετικές εξετάσεις κατέληξαν στο ότι η κυρία αυτή πάσχει από το σύνδρομο TGA, που εμφανίζεται συνήθως στην ηλικία των 50 ετών.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games