50 βελόνες στην κοιλιά παιδιού 2 ετών (Video)

2χρονος κατάπιε 50 βελόνες

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται ένα 2χρονο αγοράκι από την Βραζιλία, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου είχε 50 βελόνες ραψίματος μέσα στην κοιλιά του.

Βέβαια οι γιατροί αποκλείουν το ενδεχόμενο να τις κατάπιε όλες το παιδί. Το συμβάν έγινε γνωστό όταν η μητέρα του το μετέφερε στο νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως μία εκ των βελόνων βρέθηκε στον πνεύμονα του μικρού παιδιού και γενικότερα σε σημεία που είναι απίθανο να τις κατάπιε μόνος του, παρόλο που η μητέρα του δήλωσε πλήρη άγνοια για το πως βρέθηκαν οι μήκους 5 εκατοστών βελόνες στο σώμα του παιδιού.

Η εγχείρηση για να απομακρυνθούν τα αιχμηρά αντικείμενα θα γίνει σε λίγες μέρες, αλλά δεν θα αφαιρεθούν όλα, αλλά μόνο όσα επηρεάζουν ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατρού Luiz Cesar Soltoski: “Πιστεύουμε οι βελόνες μπήκαν με διείσδυση καθώς εκτός από την κοιλιακή χώρα υπήρχαν στον πνεύμονα, το δεξί πόδι αλλά και σε διάφορα μέρη του θώρακα. Αποκλείουμε κάθε ενδεχόμενο κατάποσης”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.