Γυναίκες: Μαρτυριάρες αλλά και οι καλύτεροι σύντροφοι

Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε στην Βρετανία και η οποία επιβεβαιώνει την μέχρι τώρα κοινή γνώμη, οι γυναίκες δύσκολα κρατούν μυστικά και τείνουν να τα αποκαλύψουν μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο ημερών. Οι 3.000 γυναίκες που έλαβαν μέρος ήταν ηλικίας 18-65 ετών και μετά την διεξαγωγή της συγκεκριμένης μελέτης διαπιστώθηκε ότι κατά βάση μια γυναίκα θα πει κάποιο μυστικό μέσα σε διάστημα 48 ωρών από τη στιγμή που το έμαθε.

Όπως φάνηκε με την έρευνα αυτή, το 40% των γυναικών δεν διστάζει να αποκαλύψει και μάλιστα γρήγορα, ειδήσεις και ότι έχει να κάνει με την προσωπική ζωή των άλλων, ακόμα και αν είναι εμπιστευτικά και τους έχει ζητηθεί η απόλυτη εχεμύθεια τους.

Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, οι γυναίκες είναι πιο πιστές σύντροφοι από τους άνδρες όσον αφορά την εμφάνιση μιας σοβαρής ασθένειας, αφού οι άνδρες είναι επτά φορές πιο πιθανόν να εγκαταλείψουν την ασθενή σύντροφό τους από ό,τι οι γυναίκες, οι οποίες στέκονται στο πλευρό του ασθενούς και προσπαθούν και να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα αλλά και ταυτόχρονα να κρατήσουν όρθιο το σπίτι και την υπόλοιπη οικογένεια.

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games