Karate Kid 2010 (Trailer)

Karate Kid 2010

Το Karate Kid, η σειρά ταινιών με την οποία μεγαλώσαμε και όλοι έχουμε δει πολλές φορές, επιστρέφει στις οθόνες μας! Μπορεί ο “Μίστερ Μιγιάκι” δυστυχώς να απεβίωσε, αλλά ο ρόλος του δασκάλου βρήκε άξιο διάδοχο στο πρόσωπο του Jackie Chan, ενώ τον ρόλο του μαθητή θα έχει ο Jayden Smith, γιός του ηθοποιού Will Smith (είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία “Το κηνύγι της ευτυχίας” το 2006 μαζί με τον πατέρα του). Μάθετε για την υπόθεση και δείτε το Trailer!

Ο εντεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) θα ήταν ο πιο δημοφιλής νεαρός στο Ντιντρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τον «προσγείωσε» στην Κίνα! Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε γρήγορα εκδηλώνει τη συμπάθειά του στην Μέι Γινγκ – και τα αισθήματα είναι αμοιβαία – όμως οι διαφορές στην κουλτούρα κάνουν αυτή τη φιλία μάλλον αδύνατη. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν τον βάζει στο στόχαστρο ο ‘αντίζηλός’ του Τσενγκ, φόβος & τρόμος του σχολείου χάρη στις ιδιαίτερες ικανότητές του στο κουνγκ-φου.

Χωρίς φίλους, σε μία άγνωστη χώρα, ο Ντρε δεν μπορεί παρά να δεχτεί τη βοήθεια του κ.Χαν (Τσάκι Τσαν), ο οποίος είναι αυθεντία στο κουνγκ-φου. Καθώς ο Χαν διδάσκει τον Ντρε ότι το κουνγκ-φου δεν είναι μόνο γροθιές, αλλά πειθαρχία και ωριμότητα, ο Ντρε συνειδητοποιεί ότι όταν θα αντιμετωπίσει όλους όσους τoν πολεμούν, θα δώσει τον αγώνα της ζωής του.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.