Robert Pattinson: Πήρε τους περισσότερους τίτλους το 2009

Ο 23χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας “Twilight” έχει καταφέρει να βρεθεί αρκετές φορές φέτος στην κορυφή των δημοσκοπήσεων, τόσο σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες όσο και σε ιστοσελίδες. Πρόκειται αναμφισβήτητα, λοιπόν, για έναν από τους δημοφιλέστερους της showbiz, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, που κατάφερε να κερδίσει τους περισσότερους τίτλους για το 2009.

Όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα imdb.com, ο Rob κατέκτησε την πρώτη θέση για το διάσημο πρόσωπο του 2009 στη λίστα του Starmeter, ενώ το totalfilm.com, ονόμασε τον “Twilight” σταρ ως ένα από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες.

Επιπλέον, το περιοδικό People τον ονόμασε ως έναν από τα 25 πιο ενδιαφέροντα άτομα, καθώς και ως τον πιο σέξι άντρα του 2009.

Από την άλλη πλευρά όμως αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος celebrity είχε απασχολήσει αρκετές φορές και τις στήλες των κουτσομοπολίστικων περιοδίκών, που ασχολούνταν με την πολυσυζητημένη σχέση του με την Kristen Stewart, καθώς και με άλλα θέματα που τον αφορούσαν.

Τέλος, παρόλο που το 2009 ήταν μια καταπληκτική χρονιά για τον Robert, το 2010 αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Otherside.gr Games