Συνελήφθη ο μανιακός με το μαύρο τζιπ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων συνελήφθη ο πιστολέρο με το μαύρο τζιπ που είχε εξαπολύσει τον τρόμο στους κατοίκους της Αθήνας, πυροβολώντας αδιακρίτως και τραυματίζοντας ανυποψίαστους περαστικούς. Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα υπήκοο, οδηγό ταξί και κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, έως ότου τη Δευτέρα (28/12) οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 31χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, συνελήφθη σε μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ κυκλοφορούσε με ένα τζιπ λαδί χρώματος εντός του οποίου βρέθηκαν κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Από εργαστηριακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε πως οι συγκεκριμένοι κάλυκες ανήκαν στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκαν οι τέσσερις πολίτες και για το λόγο αυτό κρατείται στην Ασφάλεια και σχηματίζεται εις βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει εντοπιστεί και το πιστόλι των 9 χιλιοστών, το οποίο ταυτοποιήθηκε εργαστηριακά.

Το ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συλλάβουν τον μανιακό απέδωσαν, καθώς ερευνούσαν όλα τα μαύρα οχήματα τύπου τζιπ με φιμέ τζάμια και πραγματοποιούσαν διαρκώς περιπολίες.

Ο μανιακός είχε τραυματίσει τέσσερα άτομα σε πέντε επιθέσεις που πραγματοποίησε σε Βοτανικό, Μοσχάτο, Κολωνό και Άνω Λιόσια. Μάλιστα δύο από τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook