Απειλούσε να πέσει από γέφυρα & της αφιέρωσαν το “Jump”

Γυναίκα σε Γέφυρα

Στο στόχαστρο οργανώσεων που υπερασπίζονται άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες, βρέθηκε Βρετανός DJ και όχι αναίτια.

Όπως αναφέρει το Yahoo.com, o Steve Penk έκανε κανονικά την εκπομπή του στον σταθμό “The Revolution”, όταν τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας αποκλείστηκαν από την αστυνομία, καθώς μια γυναίκα απειλούσε να πέσει από γέφυρα.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη, οι οδηγοί έβραζαν από θυμό στα αυτοκίνητα και ένας ακροατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και ζήτησε το τραγούδι “Jump” των Van Halen.

Ο DJ το έπαιξε, αφού πρώτα εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τους οδηγούς, που υφίσταντο ταλαιπωρία, λόγω της γυναίκας που ήθελε να αυτοκτονήσει.

Λίγες στιγμές αργότερα η γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα και μπορεί να γλύτωσε, αλλά η έμπνευση του Penk, τον έφερε στο μάτι του κυκλώνα.

Πολλοί θεώρησαν ότι ο DJ, έδειξε έλλειψη ευαισθησίας, γούστου και ανθρωπιάς, παίζοντας το κομμάτι Jump(πήδα) και κάνοντας αναφορά σε περιστατικό με άνθρωπο που απειλούσε να πηδήξει από γέφυρα. Σκληρότερες ήταν οι αντιδράσεις ακροατών του σταθμού.

“Ήταν απίστευτα αναίσθητος, η γυναίκα θα μπορούσε να τον ακούσει από το ραδιόφωνο κάποιου οδηγού” είπε η Lorna Guinn, που πήρε για να διαμαρτυρηθεί.

Πάντως ο Penk, δεν δείχνει να μετάνιωσε για το λάθος του και σε ανάλογη περίπτωση θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο.

“Όλη η περιοχή είχε αποκλειστεί για το πρόβλημα μιας και μόνο γυναίκας. Λυπήθηκα που η κυρία πήδηξε από τη γέφυρα και ανακουφίστηκα που δεν έπαθε κάτι σοβαρό” είπε ο Penk και πρόσθεσε ότι αν έπεσε επειδή άκουσε το τραγούδι από το ραδιόφωνο κάποιου οδηγού, είναι κάτι λυπηρό, αλλά δεν μετανιώνει ούτε λεπτό που το έβαλε.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook