Το χιόνι οδηγεί σε… συζυγικές απιστίες

Άνδρας με laptop στον καναπέ

Οι Βρετανοί που έχουν αποκλειστεί στα σπίτια τους εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης των τελευταίων ημερών βρήκαν τον τρόπο να περάσουν την ώρα τους: επισκέπτονται μαζικά μία ιστοσελίδα για …συζυγικές απιστίες.

Η IllicitEncounters.com, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε παντρεμένους/ες να συνάπτουν εξωσυζυγική σχέση, ανακοίνωσε ότι διαπίστωσε μία αναπάντεχη αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών το τελευταίο 24ωρο και ότι δέχτηκε αριθμό – ρεκόρ από νέες “αγγελίες” το πρωί της Τετάρτης (6/1).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα περισσότερα νέα μέλη που εγγράφονται είναι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία και ότι η διεύθυνσή της αναγκάστηκε να προσλάβει κι άλλους υπαλλήλους για να αντεπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση.

“Ενδεχομένως αυτές και αυτοί οι σύζυγοι περίμεναν καιρό για να βρουν ευκαιρία να μπουν στην ιστοσελίδα, μακριά από τα βλέμματα των συναδέλφων και κυρίως των συντρόφων τους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της εταιρίας Σάρα Χάρτλι.

Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες έξι μέρες δέχτηκε 2.567 νέα μέλη και ότι ο Ιανουάριος είναι ο μήνας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games