Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone

4ο iPhone

Ενώ βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την πρώτη παρουσίαση της Apple για το 2010, η αγορά έχει αρχίσει να γεμίζει με «διαρροές» περί της εμφάνισης του τέταρτου iPhone σε διάφορες αγορές του κόσμου κατά τη διάρκεια του Απριλίου.

Συγκεκριμένα, οι Korean Times έφεραν στο προσκήνιο μια δημοσίευση σχετικά με «την έλευση του 4G iPhone στην KT (συνεργάτης της Apple στην Κορέα) τον Απρίλιο του 2010 το νωρίτερο». Αν και έχει καταστεί σαφές ότι οι εκδόσεις του iPhone θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε καλοκαίρι, οι εκ των έσω πληροφορίες -που τονίζει το Μέσο πως έχει- αναφέρουν πως οι σκέψεις για νωρίτερη διάθεση έχουν να κάνουν με την πληθώρα Andoid συσκευών που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Όσον αφορά τώρα τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, πολλά έχουν ακουστεί και τα σημαντικότερα από αυτά είναι πως αναμένουμε ένα μοντέλο με OLED οθόνη, δεύτερη κάμερα στο μπροστινό τμήμα για τη διευκόλυνση των video κλήσεων, dual core επεξεργαστή και καλύτερο chip γραφικών. Η μεγαλύτερη αλλαγή πάντως αναμένεται να είναι η αποσπώμενη μπαταρία (για την οποία το Nooz.gr συνεχίζει να έχει τις αμφιβολίες του).

Σε πρώτη φάση, θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Apple που θα γίνουν στο ειδικό event της 27ης Ιανουαρίου, όπου και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το νέο tablet PC καθώς και τα πρώτα στοιχεία για την 4.0 έκδοση του λειτουργικό του iPhone (iPhone OS 4.0).

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook