5.000 διαγραφές απ’το “Facebook των όμορφων” επειδή πάχυναν

Το beautifulpeople.com, μια ιστοσελίδα κοινωνίκης δικτύωσης και γνωριμιών, με μοναδικό κριτήριο εγγραφής την εμφάνιση, γνωστό και ως “Facebook για τους όμορφους”, επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη σε 5.000 μέλη του με τον ερχομό της νέας χρονιάς, αφού τα διέγραψε επειδή πάχυναν στις γιορτές.

Όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, μετά από παράπονα άλλων μελών που εντόπισαν τη διαφορά βάρους στις καινούργιες φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο site, διέγραψαν όσους είχαν πάρει βάρος την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο «Ρόμπερτ Χάιντζι, εκπρόσωπος του site, δήλωσε: “Ως επιχείρηση, λυπούμαστε πολύ για την απώλεια των πελατών μας, αλλά έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των μελών μας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 5.000 μέλη που είχαν την ατυχία να διαγραφούν τα 1.500 μένουν στην Αμερική και τα υπόλοιπα 3.500 σε διάφορες χώρες. Όσον αφορά τώρα τον τρόπο με τον όποίο πληροφορήθηκαν για την διαγραφή τους, έγινε μέσω email, το οποίο περιείχε και συμβουλές για την απώλεια των περιττών κιλών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για να γίνεις μέλος στο συγκεκριμένο site συμπληρώνεις την αίτηση και στέλνεις φωτογραφία, την οποία αξιολογούν τα ήδη υπάρχοντα μέλη και ψηφίζουν μετά από 48 ώρες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.