Βρέφος κάρφωσε chopstick στον εγκέφαλο του (Video)

Βρέφος κάρφωσε chopstick στον εγκέφαλο του

Επαιζε με τα chopsticks και ένα από αυτά μπήκε στη μύτη του και πέρασε στον εγκέφαλό του. Ο λόγος για ένα αγοράκι 14 μηνών το οποίο αναρρώνει σε νοσοκομείο του Πεκίνου, αφού του αφαιρέθηκε το ξυλάκι από τη μύτη του.

Το αγοράκι έπαιζε με τα chopsticks την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν στην κουζίνα και έπλενε τα πιάτα, ενώ το άκουσε να κλαίει όταν το ξυλάκι τρυπησε τη μύτη του.

Τα τοπικά νοσοκομεία δεν είχαν τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να αφαιρέσουν με ασφάλεια το ξυλάκι, το μωρό διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Πεκίνου αμέσως μετά το ατύχημα.

Το αγοράκι παρουσίασε υψηλό πυρετό και καρδιακή αρρυθμία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Νευροχειρουργοί του νοσοκομείου επιχείρησαν να αφαιρέσουν το ξυλάκι, το οποίο είχε εισχωρήσει 4mm στομ εγκέφαλο του μικρού και θα μπορούσε να του προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία, παράλυση, ακόμη και θάνατο.

«Ημασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ακόμη και το χειρότερο αποτέλεσμα, όταν ξεκίνησε η επέμβαση. Όταν αφαιρούσαμε κομμάτι κομμάτι το ξυλάκι από τη μύτη του παιδιού , είδαμε ότι έσταζε σιγά σιγά αίμα από τη μύτη του αντί να τρέχει συνεχόμενα», δήλωσε ο γιατρός.

Μια ομάδα χειρουργών αφαίρεσε το ξυλάκι και ετοιμάστηκε για περαιτέρω επεμβάσεις εφόσον υπήρχαν επιπλοκές.

Το πλήρωμα του νοσοκομείου βιντεοσκόπησε την επέμβαση. Μία ακτινογραφία του αγοριού έδειξε πόσο μέσα είχε εισχωρήσει το chopstick.

Πηγή: Έθνος

Κοινοποιήστε στο Facebook