Γάμος αλά… Apple!

Γάμος αλά... Apple!

Το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την επιλογή ενός ζευγαριού αντί για εκκλησία, να παντρευτεί σε κατάστημα πώλησης προϊόντων της apple, όπου και γνωρίστηκε, είναι αν μη τι άλλο.. ενδιαφέρουσα.. και πρωτότυπη.. και πρωτοποριακή.. και τολμηρή.. και ίσως και λίγο.. μη νόμιμη!!

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Νέα Υόρκη, όταν η νύφη έψαχνε για ένα iPod και ο γαμπρός έσπευσε να τη «βοηθήσει», επέστρεψε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, για να «αποθεώσει» τον έρωτά του, σε μία σεμνή τελετή, όπου «σύμφωνα με την αρμοδιότητα που έδωσαν τα δικαστήρια της πόλης» στον αγνώστου γενικότερης ιδιότητας «ιερέα», ορκίστηκαν αιώνια πίστη ο ένας στον άλλον.

Στο κατάστημα συγκεντρώθηκαν λίγοι φίλοι –και λίγοι ανυποψίαστοι πελάτες- «όχι μόνο για να βρουν καινούριες θήκες iphone», όπως είπε ο «ιερέας» αλλά και για να γίνουν μάρτυρες «μίας ιδιαίτερης τελετής, κατά την οποία οι δύο αυτοί νέοι ενώνουν τις ζωές τους».

Και φυσικά.. όπως ήταν – μάλλον -αναμενόμενο, ο ιερέας δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την τελετή μέσω ενός «κοινού» ιερού βιβλίου.. γι’ αυτό και διάβασε τη δοξολογία, μέσω iphone.

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games