Νέες αλλαγές στο Facebook

Η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, συμπληρώνει έξι χρόνια λειτουργίας και ετοιμάζει νέες αλλαγές στην εμφάνισή της. Οι αλλαγές μέχρι τώρα έχουν εφαρμοστεί σε λίγους λογαριασμούς δοκιμαστικά, πριν επεκταθούν στα 400.000.000 μέλη του Facebook, τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την Telegraph, αναμένεται να δοθεί περισσότερη έμφαση στην αναζήτηση, κάτι που είναι στόχος των διαχειριστών της ιστοσελίδας εδώ και καιρό και να απλοποιηθεί ο τρόπος αποστολής και λήψης μηνυμάτων.

Ήδη οι χρήστες έχουν δει τις επιλογές “News Feed” και “Live Feed”, με την τελευταία να επιτρέπει σε κάποιον να δει τι κάνουν οι φίλοι του σε πραγματικό χρόνο. Οι δύο επιλογές θα συγχωνευτούν σε μία, που θα χωρίζεται σε “Most Recent” (πιο πρόσφατες) και “Τop News” (κυριότερες ειδήσεις).

Επίσης, διάφορες επιλογές που έχει ο χρήστης στη σελίδα του θα αλλάξουν θέση ή θα ομαδοποιηθούν κατάλληλα έτσι ώστε να είναι πιο εύχρηστες.

Όπως ανέφερε στο μπλογκ του ένας από τους τεχνικούς του Facebook, “η σελίδα τηρεί τη δέσμευσή της για διαρκή ανανέωση, αλλά και για εύκολη διαχείριση για όλους”.

Το Facebook, που έχει φτάσει τα 400.000.000 μέλη σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει φέτος τα 6α του γενέθλια και σύμφωνα με τη ρήση του ιδρυτή του MarK Zuckerberg, “έχει βοηθήσει τον κόσμο να επικοινωνεί καλύτερα”.

Οι αλλαγές στην ιστοσελίδα αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο πια. Κάθε φορά που το Facebook αλλάζει δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά τα μέλη του εξακολουθούν να αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook