Χωρίς αφτιά για μια θέση παρκαρίσματος

Δύο θέσεις στάθμευσης στάθηκαν η αφορμή να χάσουν τα αφτιά τους δύο άνδρες, σε Πύργο Ηλείας και Ρέθυμνο!

Στην πρώτη περίπτωση, ένας υπάλληλος εταιρείας security που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου έπεσε θύμα μιας πολυμελούς οικογένειας Ρομά. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η οικογένεια πήγε να σταθμεύσει το όχημά της στο εξωτερικό πάρκινγκ του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ωστόσο, δεν το πάρκαραν σωστά με αποτέλεσμα το όχημα να καταλαμβάνει περισσότερες από μία θέσεις.

Τότε, μια υπάλληλος security που επιβλέπει το χώρο τούς ζήτησε να το παρκάρουν καλύτερα για να μην υπάρξει πρόβλημα στις υπόλοιπες θέσεις. Εκείνοι, αντί να συμμορφωθούν, επιτέθηκαν φραστικά στη γυναίκα που μέσω του ασυρμάτου κάλεσε σε βοήθεια τους συναδέλφους της. Ενας από αυτούς ζήτησε από τους Ρομά να ηρεμήσουν και να σταθμεύσουν σωστά το όχημά τους.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ένας εξ αυτών όρμησε στον άνδρα και του δάγκωσε το αφτί με τόση δύναμη, ώστε έκοψε τμήμα αυτού, το οποίο στη συνέχεια έφτυσε στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα ο αιμόφυρτος υπάλληλος καλούσε σε βοήθεια την αστυνομία που επενέβη στο περιστατικό.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο όπου ένας 42χρονος δεν δίστασε να κόψει με τσεκούρι (!) αυτή τη φορά το αφτί του 25χρονου γείτονά του για μια θέση στάθμευσης. Ο δράστης, με το ίδιο όπλο επέφερε στο άτυχο θύμα τραύματα στο κεφάλι και τη μύτη. Το περιστατικό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα του νεαρού ο οποίος νοσηλεύεται.

Πηγή: espressonews.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook