Ελληνίδες έτοιμες για όλα

Woman

Οι γυναίκες από καιρό έχουν αρχίσει να καταρρίπτουν τα σεξουαλικά στερεότυπα που τις ήθελαν να είναι εκείνες το θήραμα περιμένοντας τον άντρα να κάνει τη πρώτη κίνηση. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς σύμφωνα με έρευνα για τη σεξουαλικότητα των γυναικών στη χώρα μας αυτές πλέον αναλαμβάνουν δράση.

Πρόκειται για πανελλήνια έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) στην οποία συμμετείχαν γυναίκες με μόρφωση και οικονομική ανεξαρτησία.

Σύμφωνα με την έρευνα, τη σύγχρονη Εύα ελκύει περισσότερο ένας μαλθακός και “υποταγμένος” άνδρας, και αυτό που προσέχει πρώτα πάνω στον νεαρό Αδάμ είναι οι γλουτοί, η πλάτη, τα πόδια, το στέρνο και γενικότερα τα… επίμαχα σημεία.

Παράλληλα, πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ξεκάθαρα πως προτιμούν την ηδονή, το σεξ χωρίς “το ροζ συννεφάκι” που συνεπάγεται μια σχέση ή ένας γάμος.

Επιπλέον, επιθυμούν εξίσου κοινωνική επιτυχία με τους άντρες, ενώ καμία γυναίκα του δείγματος δεν θα εγκατέλειπε τη δουλειά της για να υπηρετήσει τον άνδρα και το σπίτι. Το μεγαλύτερο ποσοστό θα διάλεγε την καριέρα της αντί τον γάμο της αν έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των δύο.

Μεταξύ άλλων, καταρρίπτεται το στερεότυπο “ο άντρας κάνει κουμάντο” μιας και όλες οι σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν από τις γυναίκες και όχι από τους κυρίαρχους στο παρελθόν άνδρες.

Τέλος, οι Ελληνίδες υποκύπτουν σε νεαρούς εραστές, αφού όπως φαίνεται ένας νεότερος άντρας τις ξανανιώνει και τις αναζωογονεί. Οι γυναίκες κατάλαβαν επιτέλους ότι το καλό σεξ είναι το ελιξίριο της ζωής. Άνδρες ξυπνάτε!

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games