Μεθυσμένος έκανε τεχνητή αναπνοή σε πόσουμ

Possum

Κάθε ευσυνείδητος και φιλόζωος άνθρωπος θα στενοχωριόταν και θα έδινε βοήθεια σε ένα συμπαθές πόσουμ (μαρσιποφόρο χαριτωμένο ζωάκι) αν το έβλεπε χτυπημένο στην άκρη του δρόμου. Αλλά από τη βοήθεια μέχρι τις μαλάξεις και τις τεχνητές αναπνοές, υπάρχει μια διαφορά αρκετών μπουκαλιών.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένας άνδρας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, συνελήφθη λόγω υπερβολικής μέθης σε δημόσιο χώρο. Όπως ανέφερε ο αστυνόμος Jamie Levier, ο 55χρονος Donald Wolfe, εντοπίστηκε, μετά από τηλεφώνημα, δίπλα στο ζωάκι σε δρόμο που βρίσκεται 65 μίλια βορειοανατολικά του Πίτσμπουργκ.

Aυτόπτες μάρτυρες κατάλαβαν ότι ο Wolfe δεν ήταν νηφάλιος, καθώς αφού πλησίασε το ζωάκι που προφανώς είχε χτυπηθεί από κάποιο όχημα, άρχισε να το κάνει μαλάξεις για να το επαναφέρει.

Στη συνέχεια πλησίασε το στόμα του στο στόμα του πόσουμ και φυσούσε, κάνοντάς του τεχνητές αναπνοές, μέχρι που έφτασε η αστυνομία.

Αν υποθέσουμε ότι το ζώο δεν είχε πεθάνει όταν έφτασε ο μεθυσμένος σωτήρας, η πλούσια σε αλκοόλ ανάσα του θα το αποτέλειωσε.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook