Περπατούσε 29 χρόνια με σπασμένο πόδι

Ο Steve Webb, από την περιοχή Dagenham, της Μεγάλης Βρετανίας είχε ένα ατύχημα πριν από 29 χρόνια με τη μοτοσυκλέτα του και από τότε περπατάει με σπασμένο πόδι χωρίς να το ξέρει. Πρόσφατα ο 49-χρονος υδραυλικός ανακάλυψε το παράξενο αυτό γεγονός, όταν πήγε στο νοσοκομέιο για να κάνει μια ακτινογραφία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: “Είναι ανήκουστο να μου λένε ότι μετά από 29 χρόνια το πόδι είναι ακόμη σπασμένο. Είχα κάποια προβλήματα μετά το ατύχημα αλλά τότε μου είπαν πως θεραπεύτηκε το πόδι”.

Πέντε χρόνια μετά το ατύχημα και ενώ ο άτυχος άντρας πονούσε οι γιατροί είδαν ότι το πόδι δεν είχε ακόμη δέσει και του τοποθέτησαν μεταλλική πλάκα, την οποία είχε για 24 χρόνια. Έχοντας την λοιπόν, για τόσο πολύ καιρό, πήγε στο νοσοκομείο να δουν το πόδι του οι γιατροί, οι οποίοι διαπίστωσαν πως το οστό είχε πάθει μόλυνση και έτσι του την αφαίρεσαν.

Δυστυχώς όμως παρά την αφαίρεση της μετά από τόσα χρόνια το πόδι ήταν ακόμα σπασμένο και έτσι οι γιατροί του είπαν πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα έχει ποσοστό επιτυχίας τουλάχιστον 99%.

Κοινοποιήστε στο Facebook