Διέρρευσε το νέο iPhone 4G / HD (Photos)

Μεγάλες αναταραχές στο εσωτερικό της Apple αναμένεται να προκαλέσει η απώλεια ενός καμουφλαρισμένου iPhone 4G που έφυγε από τα χέρια ανθρώπου της και κατέληξε σε διάφορα γνωστά blogs του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το Engadget δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες της συσκευής που έφτασαν στα χέρια του από ανώνυμη πηγή, ενώ το Gizmondo είχε την ευκαιρία να πάρει το ίδιο το πρωτότυπο στα χέρια του και να το κάνει (στην κυριολεξία) βίδες.

Η Apple κατάφερε να διαγράψει ασύρματα τα πάντα στη συσκευή, όταν αντιλήφθηκε πως είχε πέσει σε λάθος χέρια, αλλά για ορισμένες λεπτομέρειες ήταν ήδη αργά. Η συσκευή δείχνει αρκετά λεπτή με ένα λίγο πιο παχύ περίβλημα και η οθόνη του φτάνει σε ανάλυση τα 960×640 pixels. Μέχρι στιγμής εντοπίζονται κάποιες σημαντικές αλλαγές στα πλήκτρα που βρίσκονται στο περίβλημα και η συσκευή έχει ειδική microSIM υποδοχή, ίδια με αυτή του iPad.

Η κάμερά του φαίνεται πως θα είναι τουλάχιστον 5MP (ίσως και 8MB) και θα υποστηρίζεται από ένα LED flash για χρήση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο μπροστινό τμήμα φαίνεται πως θα υποδεχτούμε μία δεύτερη κάμερα για την υποστήριξη video-κλήσεων. Τέλος, απορία προκαλεί το κεραμικό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το πίσω τμήμα της συσκευής και το οποίο μοιάζει με γυαλί, αλλά είναι πιο ανθεκτικό και μπορεί να επιτρέψει καλύτερη λήψη σήματος. Αναμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Apple μέσα στις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες), έχοντας στο νου μας την εικόνα του Steve Jobs να… βγάζει φωτιές και αφρούς από το στόμα!

Το πλήρες αφιέρωμα του Gizmondo μπορείτε να βρείτε κάνοντας click εδώ.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook