Κέρδισε στο πόκερ 1.25 εκατ. ευρώ χάρη στο ντεκολτέ της

Μετά την οριστικοποίηση της τελικής 8άδας στο κεντρικό τραπέζι του τελικού, το ερώτημα που δημιουργήθηκε σε όλους ήταν αν η Λιβ Μποέρ μπορεί να κερδίσει το τουρνουά… και το κέρδισε.

Με δυο πεντάρια τίναξε την μπάνκα στο αέρα και είναι πλέον η τρίτη γυναίκα που κερδίζει το EPT Main Event βάζοντας στο λογαριασμό της τα 1,250,000 ευρώ της πρώτης θέσης!

Το παιχνίδι είχε ένταση και η πανέμορφη Λιβ έπρεπε να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια, με μεγαλύτερο εκείνο του Σουηδού Τζέικομπ Κάρλσον που ήταν το “φόβητρο” του τραπεζιού.

Το παιχνίδι εκεί πήρε άγρια ομορφιά και επί δυο ώρες οι μάχες ήταν ιδιαίτερα σκληρές. Το ταλέντο της Λίβ αναδείχθηκε σε εκείνο το σημείο, απέκλεισε τον Πέτερσον με σετ τριάρια και στη συνέχεια διεκδίκησε τη νίκη από τον Σουηδό.

Η Λιβ είπε στη Βρετανική Σάν “Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα πως έχω κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες, τσίμπησα τον εαυτό μου. Δεν αισθάνομαι σαν εκατομμυριούχος γιατί φοράω ακόμα τα “βρόμικα” παλιά μου ρούχα”.

Εμφανώς χαρούμενη μετά τη νίκη της απλά σηκώθηκε από το τραπέζι και ζητωκραύγασε. Ο μόνος συγγενής που ήταν μαζί της ήταν ο πατριός της Τόνι Κρός, καθώς οι γονείς της δεν ήταν σε θέση να πετάξουν για να δουν τη νίκη της στην Ιταλία, λόγω του ηφαιστειακής τέφρας. Αυτό ήταν φυσικά το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει η Λιβ στην καριέρα της, σε ένα EPT event.

Πηγή: NEWS 24/7

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games