Πιο ελκυστικοί στις γυναίκες οι κάτοχοι iPhone

iPhone Man

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Phones4u, στοχευμένη στο Αγγλικό κοινό, οι άντρες που έχουν στην κατοχή τους συσκευή iPhone έχουν περισσότερες πιθανότητες με το ωραίο φύλο (!)

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 1500 γυναίκες και έδειξε πως οι άντρες που διαθέτουν την συσκευή της Apple είναι πιο ελκυστικοί από αυτούς που δεν έχουν iPhone. Το 54% των γυναικών δήλωσε ότι οι πιθανότητες να βγουν ραντεβού με έναν άντρα αυξάνονται εάν αυτός έχει iPhone! Όπως δηλώνει μία εκ των συμμετεχόντων: “if he has an iPhone then he’s obviously intelligent and well-off.”

To 37% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι οι άντρες με iPhone φαίνονται περισσότερο αξιόπιστοι. Όπως αναφέρει η Lucy, 23χρονη δασκάλα από το Λονδίνο:

“There’s just something about a man who’s good with computers that makes him more trustworthy,” “If he’s got the cash for an iPhone then he must be very good at his job, too.”

Οι πωλήσεις των iPhone στην Αγγλία υπολογίζονται περίπου στις 2 εκατ. συσκευές με το 75% αυτών να αντιστοιχεί σε άντρες ηλικίας 18 εως 40 ετών.

Όπως θα έλεγε και ο Οβελίξ: “Είναι τρελοί αυτοί οι Άγγλοι!”

Πηγή: iphonehellas.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games