Ζητούνται νέοι για επάλειψη λουόμενων με αντιηλιακό!

Ξεκινά ο διαγωνισμός για την εξεύρεση νέων ανθρώπων που ως αντικείμενο εργασίας τους θα έχουν την επάλειψη με αντιηλιακό των λουόμενων σε γαλλική παραλία! Αυτό δεν είναι αστείο, αλλά πραγματική είδηση, γι’ αυτό όσοι πιστοί… προστρέξετε! Ο μισθός; Ακόμα ένα κίνητρο: 5.000 ευρώ μηνιαίως.

Η παραλιακή γαλλική πόλη Sables-d’Olonne στα δυτικά της χώρας θα ξεκινήσει το διαγωνισμό αυτή την εβδομάδα για αυτό που περιγράφεται ως «καλοκαιρινή εργασία».
Ως διαφημιστικό τρικ, το δημοφιλές θέρετρο στη Vendée, νότια της Βρετάνης, απόψε θα ξεκινήσει διαδικτυακή αναζήτηση για τους δυο «αλοιφτές». Η δουλειά τους θα απαιτήσει να βρίσκονται στην παραλία κατά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μαζί με 30.000 δείγματα ανιηλιακής λοσιόν.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι πρέπει να είναι νέοι και όμορφοι, λένε οι υπεύθυνοι της πόλης, αλλά και λίγες γνώσεις ιατρικής. Επιπλέον, πρέπει να έχουν αίσθηση του χιούμορ και να είναι δραστήριοι ώστε να διοργανώνουν δραστηριότητες στην παραλία.

Το έργο τους θα είναι παρόμοιο με αυτό των ναυαγοσωστών, αλλά αντί να σώζουν από τον πνιγμό, θα σώζουν από τα ηλιακά εγκαύματα. Τα παιδιά θα έχουν προτεραιότητα ενώ θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε οποιονδήποτε κινδυνεύει να καεί από τον ήλιο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μιλάνε γαλλικά αλλά όχι απαραιτήτως να είναι και Γάλλοι. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.lejobdelete.com

Επίσης θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 26 Μαΐου, το οποίο θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων, όπου θα εξηγούν γιατί είναι το ιδανικό άτομο για τη θέση εργασίας που προσφέρεται. Το θέρετρο Sables d’Olonne είναι γνωστό για τα έξυπνα διαφημιστικά κόλπα του, προκειμένου να τραβήξει τη δημοσιότητα.

Πηγή: Tvxs.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games