10χρονος έκλεψε 17.000 ευρώ απ’τους γονείς του

Το ποσό των 17.000 ευρώ έκλεψε ένα δεκάχρονο αγόρι από τους γονείς του για να τα δώσει σε έναν δωδεκάχρονο ο οποίος τον απειλούσε πως θα τον ξυλοκοπήσει σε περίπτωση που δεν του τα έδινε.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο Skynews, το δωδεκάχρονο αγόρι απειλούσε τον 10χρονο ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του θα του επιτεθεί εάν δε του έδινε 17.000 ευρώ.

Οι απειλές ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή Aalen στη νότια Γερμανία όπου ζει ο 10χρονος.

«Επειδή το αγόρι ήξερε πως ο αδερφός του άλλου παιδιού ήταν άγριος τρομοκρατήθηκε και για αυτό έδινε τα χρήματα που του ζητούσε», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στα μέσα ενημέρωσης. Προσέθεσε δε, πως τέτοιες «συμμορίες» ζητούν από μαθητές λεφτά για τη λεγόμενη προστασία αλλιώς απειλούν πως υα τους χτυπήσουν σε αντίθετη περίπτωση.

Οι γονείς του καταγγέλλων συνήθισαν να αφήνουν στο σπίτι τους μεγάλα χρηματικά ποσά δίχως να έχουν παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα έλειπαν κάποια χρήματα.

Δυστυχώς για την οικογένεια μόνο λίγα ευρώ βρέθηκαν αφού τα περισσότερα είχαν δοθεί για την αγορά ρούχων και βιντεοπαιχνιδιών. Οι νεαροί «προστάτες» δε θα εκδιωχθούν λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook