Ανακουφίστηκε από 12 κιλά.. στήθους

Στην εποχή μας, οι γυναίκες υποβάλλονται σε επεμβάσεις στο στήθος, ως επί το πλείστον για να αυξήσουν το μέγεθός του. Μία 29χρονη από το Περού ωστόσο, είχε το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα και κατ’ επέκταση την ακριβώς αντίθετη ανάγκη.

Η Julia Manihuari υπέφερε από γιγαντισμό, που προκάλεσε στο στήθος της τόση αύξηση, ώστε να χρειαστεί να φορέσει σουτιέν, νούμερο.. Ν!

Η ίδια παρατήρησε την αλλαγή στο στήθος της, λίγο μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, 7 χρόνια πριν. Όταν όμως έκανε και το τέταρτο παιδί της, άρχισε η μεγάλη αλλαγή!

Κάθε μέρα μεγάλωνε όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα λίγο πριν την επέμβασή της να ζυγίζει 12 κιλά, 7 κιλά το δεξί και 5 το αριστερό, βάρος που την εμπόδιζε να κάνει οτιδήποτε άλλο από το να κάθεται και να ξαπλώνει.

Όταν σηκωνόταν, το βάρος του στήθους της, την ανάγκαζε να σκύβει, ενώ όταν ξάπλωνε, τα 12 κιλά πίεζαν το θώρακά της, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει.

Πέρασαν χρόνια ωστόσο, χωρίς να έχει δεχτεί την παραμικρή βοήθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της και να ανακουφιστεί.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Asuncion, είναι αγρότες από την επαρχία Emilio San Martin στο Βόρειο Περού, όπου η παρουσία ιατρού θεωρείται πολυτέλεια.

Το σώμα της δεν μπορούσε να “κουβαλήσει” πλέον το στήθος της, το δέρμα της είχε ταλαιπωρηθεί, καθώς τεντωνόταν όλο και περισσότερο και η πλάτη της πονούσε και επιβαρυνόταν από το αυξανόμενο βάρος.

Μόνο όταν η οικογένειά της έκανε γνωστή την κατάστασή της στον Τύπο, κατάφεραν να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα, καθώς συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό από δωρεές.

Στη Λίμα, εισήχθη στον κλινική ‘Arzobispo Loayza’, όπου οι χειρουργοί πραγματοποίησαν με επιτυχία επέμβαση μείωσης των περιττών 12 κιλών από την περιοχή του στήθους της, με αποτέλεσμα σήμερα, να έχει “πέσει” στο νούμερο … Β!

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook