Έβγαλε την ψήφο του για δημοπρασία στο eBay

Τελικά ό,τι σκεφτεί ανθρώπου νους πρέπει να είναι διαθέσιμο προς αγορά στη δημοφιλή ιστοσελίδα δημοπρασιών Εbay. Ένας επιχειρηματίας από τη Σερβία αποφάσισε να βγάλει σε διαδικτυακή δημοπρασία την ψήφο του!

Τα κόμματα που ενδιαφέρονται να τη διεκδικήσουν σε ενδεχόμενες τοπικές εκλογές, δεν έχουν παρά να πλειοδοτήσουν στην αρχική τιμή «αγοράς» των 20 ευρώ!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα: e-bay.jpg Εμφανίσεις: 5 Μέγεθος: 25,3 KB

Η δημοπρασία έχει για την ώρα δοκιμαστικό χαρακτήρα, αφού δεν διεξάγονται εκλογές, αλλά, όπως αποκάλυψε σε τοπικό ραδιοσταθμό ο επιχειρηματίας, τέσσερα κόμματα έκαναν ήδη προσφορές και η τιμή έφτασε τα 80 ευρώ!

Με την ενέργεια αυτή, επισημαίνει ο επιχειρηματίας, προσπαθεί να αναβαθμίσει σε ένα πιο πολιτισμένο επίπεδο την πολιτική ζωή και τις σχέσεις πολιτικών και πολιτών.

«Στις δημοτικές εκλογές στο Αραντζέλοβατς, οι κομματάρχες μοίραζαν πρόβατα, μπάλες τριφυλλιού, οικοδομικά υλικά και δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις, για να πάρουν ψήφους. Εγώ ανεβάζω το επίπεδο της σχέσης αυτής, προσφέροντας την ψήφο σε δημοπρασία, μέσω του διαδικτύου, διευκολύνοντας και τους πολιτικούς, αλλά και τους ψηφοφόρους», εξήγησε ο ίδιος!

Πηγή: zougla.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook