Μωρό έπεσε στις ράγες τρένου και σώθηκε (Video)

Μωρό έπεσε στις ράγες τρένου και σώθηκε

Με λίγες εκδορές και μελανιές σώθηκε ένα αγοράκι, ηλικίας μόλις 15 μηνών, όταν το καροτσάκι του, παρασύρθηκε για λίγα μέτρα στην αποβάθρα σταθμού στη Μελβούρνη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στις ράγες του τρένου.

Ο οδηγός του τρένου ωστόσο, παρότι είχε πλησιάσει αρκετά, κατάφερε, χρησιμοποιώντας τα μέτρα εκτάκτου ανάγκης, να σταματήσει εγκαίρως και να μην παρασύρει το αγοράκι.

“Είναι απλά οι πιο θαυμαστές συνθήκες το ότι είναι άθικτος”, δήλωσε στην εφημερίδα Herald Sun η νοσηλεύτρια Κέιτ Τζέσοπ, η οποία πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο μωρό.

“Υπέθετα το χειρότερο και είχα φρικτές εικόνες στο μυαλό μου για ένα μωρό κάτω από ένα τρένο. Αυτός είναι προφανώς ο χειρότερος εφιάλτης για κάθε μέλος του πληρώματος ασθενοφόρου, το να σπεύσει προς βοήθεια ενός παιδιού που τραυματίστηκε, ακόμη χειρότερο που χτυπήθηκε από τρένο”, προσέθεσε η ίδια.

“Μίλησα με τη γιαγιά του παιδιού και τώρα το μόνο που θυμάται είναι να βλέπει το καρότσι στην αποβάθρα και την επόμενη στιγμή που γύρισε το βλέμμα της να το βλέπει στις ράγες”, είπε η Τζέσοπ.

Το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα εμφανίζει τον οδηγό να βγαίνει από την καμπίνα του και να τραβάει το αναποδογυρισμένο καρότσι από τις ρόδες της αμαξοστοιχίας.

Πηγή: Cosmo.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook