Τραγούδι: Οι συνεργασίες έκπληξη του επόμενου χειμώνα

Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι οδηγεί σε συνένωση δυνάμεων… Τον ερχόμενο χειμώνα οι νυχτερινές πίστες θα πάρουν φωτιά με τρεις μεγάλες συνεργασίες έκπληξη! Ποιοι κορυφαίοι καλλιτέχνες θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί πάνω στη σκηνή;

Η πρώτη πολυαναμενόμενη συνεργασία είναι ήδη γνωστή εδώ και καιρό… Άννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς μας υπόσχονται ένα μοναδικό show στο ”Αθηνών Αρένα”. Οι δύο απόλυτοι star της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας συναντιούνται ξανά μία και πλέον δεκαετία μετά τη συνεργασία τους στο ”Χάος” και φιλοδοξούν να νικήσουν… την οικονομική κρίση, που είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει (ήδη το έχει κάνει!) αλύπητα τη νυχτερινή διασκέδαση.

Η επόμενη συνεργασία αποτελεί αναμφισβήτητα μουσικό γεγονός! Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, η Μαρινέλλα, θα μοιραστεί την ίδια πίστα με μία από τις πιο γνήσιες και σπουδαίες λαϊκές φωνές της τελευταίας 20ετίας, τον Πασχάλη Τερζή. Μετά την φετινή μουσικοθεατρική της πρόταση με το ”Μαρινέλλα Το Μιούζικαλ” στο Παλλάς, η αειθαλής και ακούραστη ερμηνεύτρια επιστρέφει στις πίστες και συναντά τον Πασχάλη Τερζή σε ένα πρόγραμμα, που σίγουρα θα έχει δυνατό… μέταλλο!

Είχε δηλώσει ότι είναι η τελευταία φορά που εμφανίζεται στις πίστες. Και όμως… Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μητροπάνο να έχει δώσει τα χέρια με τον Αντώνη Ρέμο για τον ερχόμενο χειμώνα και να οδεύει προς… Diogenis Studio. Φαίνεται ότι η μεγάλη επιτυχία του στην Ιερά Οδό με την Πέγκυ Ζήνα τον έβαλε σε πειρασμό να… συνεχίσει. Μητροπάνος – Ρέμος πάντως εκτός από εμπορικό, μοιάζει και ενδιαφέρον καλλιτεχνικό ντουέτο.

Πέρα από αυτές τις τρεις πολύ μεγάλες συνεργασίες, το ρεπορτάζ θέλει επίσης τον Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Μακρόπουλο να έχουν υπογράψει ήδη για να εμφανιστούν μαζί στην Ιερά Οδό, ενώ η Νίνα Λοτσάρη ακούγεται ότι θα ηγηθεί του σχήματος στο Rex με πρόγραμμα έκπληξη.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook