2 νέα αυτοκίνητα, 2 διάσημοι πρωταγωνιστές (Videos)

Δεν είναι λίγες οι φορές που ηθοποιοί και τραγουδιστές καλούνται να προωθήσουν προϊόντα που δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο τους! Στην αγορά κάνουν την εμφάνιση τους δύο νέα μοντέλα από δύο ξεχωριστές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες επέλεξαν σαν πρωταγωνιστές των διαφημίσεων τους 2 stars. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν κατευθείαν να τραβήξουν τα βλέμματα ακόμα περισσοτέρων ανθρώπων, όπως τα δικά μας!

Alfa Romeo Giulietta – Uma Thurman

Στις αρχές του εκατοστού έτους από την ίδρυσή της, η Alfa Romeo αποτελεί φόρο τιμής σε ένα θρύλο δικό της και της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Giulietta είναι το όχημα το οποίο μια ολόκληρη γενιά αυτοκινητιστών είχε ονειρευτεί στη δεκαετία του 1950, αλλά και εκείνο το οποίο κατέστησε για πρώτη φορά εφικτό το όνειρο της ιδιοκτησίας μιας Alfa Romeo, συνδυάζοντας τη διαθεσιμότητα και την πρώτης τάξεως άνεση με την τεχνική υπεροχή.

Τώρα μια νέα Giulietta προέκυψε από το Σχεδιαστικό Κέντρο της Alfa Romeo, ένα σπορ αυτοκίνητο ικανό να κινηθεί με ευελιξία και επιδεξιότητα ακόμη και στους πιο απαιτητικούς δρόμους, καθώς επίσης και να παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές συνθήκες. Κατάλληλη για να την κάνει γνωστή σε όλο το κόσμο, η εταιρεία έκρινε πως είναι η γνωστή ηθοποιός Uma Thurman! Τιμή: από 20.400 e

Audi A1 – Justin Timberlake

The next big thing! Έτσι προμοτάρει το νέο της mini μοντέλο η Audi! To πρώτο πολυτελές αυτοκίνητο στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων είναι γεγονός! Στην Ελληνική αγορά αναμένεται τον Οκτώβριο του 2010 και ήδη οι πολλοί λάτρεις στην Ελλάδα της Audi το περιμένουν πως και πως! Η τιμή του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή αλλά το πιθανότερο είναι να ξεκινάει από τα 17.000 e. Η Audi προωθεί με όλες της τις δυνάμεις το Α1 και για αυτό έθεσε σε λειτουργία ένα μεγάλο όπλο, τον Justin Timberlake! Ο γνωστός τραγουδιστής, αλλά και ηθοποιός, πρωταγωνιστεί σε διάφορα filmakia που έχει δημοσιοποιήσει η εταιρεία!

Κοινοποιήστε στο Facebook