Αγοράκι με πρόσωπο σαν μάσκα (Photos)

Αγοράκι με πρόσωπο σαν μάσκα

Το αγόρι που θα δείτε στη συνέχεια, 1 έτους και δύο μηνών, πάσχει από μια σπάνια παραμόρφωση του προσώπου η οποία το κάνει να φαίνεται ότι φοράει μια μάσκα.

Η Yi Xilian όμως, μητέρα του Kang, ήταν αποφασισμένη να εκπαιδεύσει και να αγαπήσει το παιδί. «Όταν είδα το γιο μου λιποθύμησα, μετά έμαθα να μην είμαι λυπημένη”, δήλωσε η μητέρα του στο Xiamen.

Μόνο η πλαστική χειρουργική μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά η οικογένεια δεν έχει χρήματα και τα αποτελέσματα είναι αβέβαια.

Το στέλεχος που προκάλεσε την παραμόρφωση, δεν είχε εντοπιστεί σε εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορεί να έχει προκληθεί από λοίμωξη ή φάρμακο που χορηγείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Xilian Yi και ο σύζυγός της εργάζονταν μαζί σε ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών στην Huizhou της νότιας Κίνας, αλλά σταμάτησε να εργάζεται κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης για να περιμένει τη γέννηση του μωρού.

Παρά το πρόβλημα του προσώπου, ο Kang έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τώρα, τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να πληρώσουν την πλαστική χειρουργική επέμβαση που μπορεί να διορθώσει τη δυσμορφία. Σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Κάθε μια από αυτές κοστίζει μεταξύ 300.000 – 400.000 γιουάν (δηλαδή, μεταξύ 80.000 και $ 110,000 δολάρια).

Με πληροφορίες από το blog diadromi

Κοινοποιήστε στο Facebook