Εστιατόριο: Τρως όλο το φαγητό σου ή σε πετάμε έξω

Γεύμα

Η ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στην Αυστραλία υποχρεώνει τους πελάτες της να αδειάζουν όλο το πιάτο τους διαφορετικά τους πετάει έξω από το μαγαζί.

Όσοι είστε καλοφαγάδες και τρώτε όλο σας το φαγητό και με το παραπάνω τότε το εστιατόριο Wafu είναι για εσάς το κατάλληλο εστιατόριο.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην Αυστραλία, μη αντέχοντας να βλέπει το σωρό με τα αποφάγια των πελατών της από τώρα και στο εξής υποχρεώνει τους πελάτες να τρώνε μέχρι και τη τελευταία μπουκιά αλλιώς θα πληρώνουν πρόστιμο και θα φεύγουν κλωτσηδόν!

Μάλιστα, η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως “απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα”.

Όπως ισχυρίζεται το κάνει αυτό για το καλό του πλανήτη: “Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια”, γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις…υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.

Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.

“Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi,” αναφέρεται χαρακτηριστικά στον κατάλογο, τονίζοντας ότι τα λαχανικά και η σαλάτα στην άκρη “ΔΕΝ είναι διακοσμητικά, αλλά ανήκουν στο πιάτο κι αυτά”.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook