Νησί στις Μπαχάμες σε τιμή ευκαιρίας

Ένα όμορφο ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες και συγκεκριμένα στην περιφέρει Exuma, βρίσκεται προς πώληση στην τιμή ευκαιρίας των 110 εκατομμυρίων δολαρίων! Πρόκειται για ένα νησί με εκθαμβωτική ομορφιά, που βρίσκεται κοντά στο νησί Musha Cay του David Copperfield, το όνομα του οποίου είναι Cave Cay.

Το υπέροχο αυτό θέρετρο για τους ιδιοκτήτες του διαθέτει ένα προστατευόμενο βαθύ λιμάνι, μαρίνα με προβλήτα που επιπλέει και 35 θέσεις για σκάφη, ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο 850 μέτρων και διάφορα πλήρως εξοπλισμένα κτίσματα. Το νερό του είναι επαρκές, ενώ όσον αφορά το ρεύμα, λειτουργεί με γεννήτριες.

Το περιβάλλον του είναι παρθένο με πολλλές παραλίες, βλάστηση και οι κορυφές του σε αφήνουν να απολαύσεις την θεσπέσια θέα που θα σου κόψει την ανάσα.

Η κατοικία του ιδιοκτήτη βρίσκεται στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε να είναι, αφού έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα ψηλότερα σημεία του νησιού, έτσι ώστε να έχει πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως επόμενως στόχος είναι να δημιουργηθεί στο νησί ένα Resort που θα περιλαμβάνει εστιατόριο, μαρίνα, μαγαζιά και ξενώνες, παρόλο βέβαια που θα μπορούσε να γίνει ιδανικό ιδιωτικό καταφύγιο.

Όποιος καταφέρει να το αγοράσει πέρα από τον Copperfield θα έχει την τιμή να γειτονεύει με το Johnny Depp, τη Faith Hill και τον Tim McGraw, αλλά και με τον προσεχώς άφραγκο Nicolas Cage.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.