Τραγουδιστής δολοφονήθηκε λίγο μετά τη διάψευση της δολοφονίας του

O Μεξικανός τραγουδιστής Σέρτζιο Βέγκα δολοφονήθηκε λίγες ώρες αργότερα αφού είχε διαψεύσει δημοσίως τις φήμες ότι είχε ….δολοφονηθεί.

Ο 40χρονος δημοφιλής στην πατρίδα του τραγουδιστής, γνωστός με το παρατσούκλι Ελ Σάκα, δήλωσε μάλιστα, στα πλαίσια της διάψευσης, ότι είχε πάρει μέτρα ασφαλείας ύστερα απο μια σειρά δολοφονιών μεξικανών μουσικών.

Οι μουσικοί – κυρίως αυτοί που τραγουδούσαν για τις ζωές των βαρόνων της κόκας – έπεφταν θύματα δολοφόνων, απο κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.

Προφανώς τα μέτρα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Μεξικό ο κύριος Βέγκα οδηγούσε τη κόκκινη Κάντιλακ του το περασμένο Σάββατο το βράδυ, όταν ένα φορτηγό άρχισε να τον παρακολουθεί.

Λίγο αργότερα το φοπρτηγό τον «έκλεισε», έπεσαν πυροβολισμοί στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χάσει τον έλεγχο και να συγκρουστεί.

Οι δολοφόνοι τότε αποτέλειωσαν τον ήδη τραυματισμένο κ. Βέγκα με πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε διαψεύσει σε γνωστό κουτσομπολίστικο σάιτ της χώρας του την πληροφορία ότι είχε ….δολοφονηθεί.

«Έχει συμβεί σε μένα αρκετές φορές. Κάποιος λέει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό ή σε μια εφημερίδα ότι σκοτώθηκα, ή ότι υπήρξα θύμα ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Και κάθε φορά πρέπει να τηλεφωνώ στη αγαπημένη μου μητέρα, η οποία σημειωτέων αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, και να την καθησυχάζω» δήλωσε συγκεκριμένα.

Aκούστε ένα απο τα γνωστότερα τραγούδια του Σέρτζιο Βέγκα:

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Κοινοποιήστε στο Facebook