Κηδεμονία σε ναρκομανή πατέρα, γιατί η μητέρα ήταν χειρότερη

Πατέρας & παιδί

Δικαστήριο στην Αυστραλία αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια μιας 5χρονης στον ηρωινομανή πατέρα. Και αν αναρωτηθεί κάνεις πως γίνεται ένας ηρωινομανής να κερδίζει την επιμέλεια της κόρης του; Η απάντηση είναι απλή. Η μητέρα ήταν ακόμα πιο ακατάλληλη!

Η μητέρα της μικρής εκτός από ηρωινομανής ήταν και ιερόδουλη. Έτσι ομόφωνα οι δικαστές αποφάσισαν να μένει το παιδί με τον πατέρα του, χρηστή ναρκωτικών χωρίς λευκό ποινικό μητρώο καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση!

Η μητέρα όμως ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Αμέσως μετά τη γέννα του βρέφους παράτησε το παιδί της και πήγε να αγοράσει ηρωίνη.

Αντί λοιπόν σαν μάνα να προστατεύσει το νεογέννητο παιδί της το εγκατέλειψε και κοιμόταν στους δρόμους. Όταν κάποια στιγμή δεν είχε χρήματα για να αγοράζει την δόση της εκδιδόταν.

Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά τη γέννησή της μικρής γιατί ο πατέρας φέρεται να είχε βίαιες συμπεριφορές. Ο πατέρας έχει να εργαστεί σχεδόν 10 χρόνια, λόγω κατάθλιψης και το κράτος του χορηγεί σύνταξη αναπηρίας.

Το 5χρονο κοριτσάκι εξετάστηκε από παιδοψυχίατρους. Διαπιστώθηκε ότι έχει προβλήματα στη συμπεριφορά και στην ομιλία.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook