Νέα μοντέλα Sony Cyber-shot WX5 & TX9

Δύο νέα μοντέλα που έρχονται σε μοναδικά χρώματα, προστίθενται αυτό το φθινόπωρο στην οικογένεια φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot της Sony και μπορούν να προσφέρουν μια νέα διάσταση στην εμπειρία της φωτογράφισης. Σε λεπτή γραμμή, ελαφριές και εύκολες στη χρήση, οι WX5 και TX9 διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά για εκπληκτική ποιότητα φωτογραφιών. Έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD (1920 x 1080, 50i) σε φορμά AVCHD, αποτυπώνοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι, επίσης, οι πρώτες Cyber-shot από τη Sony, με τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν εικόνες σε 3D, για να τις απολαμβάνετε σε οποιαδήποτε συμβατή 3D τηλεόραση.

Η WX5 και η TX9 μπορούν να αποτυπώσουν εικόνες με τόσο χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου, ώστε να ανταγωνίζονται επάξια τις πολύ ακριβότερες ψηφιακές μηχανές SLR. Η λειτουργία Superior Auto mode σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Exmor R CMOS των 12.2 megapixel τραβάει κατά τη λήψη μια υψηλής ταχύτητας ριπή μέχρι και 6 καρέ. Οι ρυθμίσεις της μηχανής βελτιστοποιούνται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες της λήψης. Στη συνέχεια, η Cyber-shot συνδυάζει πληροφορίες από κάθε καρέ, για να δημιουργήσει μια εξαιρετική εικόνα με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου και μεγάλο δυναμικό εύρος, όπως θα την επιθυμούσαν οι φανατικοί χρήστες των μηχανών DSLR.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, το Background Defocus σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εικόνες επαγγελματικού στυλ, παρόμοιες με αυτές που θα είχατε με μια μηχανή DSLR και μεγάλο διάφραγμα στο φακό. Η μηχανή τραβά γρήγορα δύο καρέ, όταν πιέσετε το κουμπί του κλείστρου και αναλύει αυτόματα την πληροφορία για τη θέση του θέματος, ως προς το φόντο και το πρώτο πλάνο. Έτσι, δημιουργεί μια εικόνα με το θέμα πλήρως εστιασμένο και ένα φόντο όμορφα αφαιρετικό. Η νέα λειτουργία Soft Skin προβάλλει τα πορτραίτα σας με ακόμη καλύτερο τρόπο, απομακρύνοντας αυτόματα μικρές ρυτίδες και ατέλειες του δέρματος για καλύτερα αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά η λειτουργία 3D Sweep Panorama σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες 3D, χωρίς την ανάγκη ογκωδών και πολύπλοκων συστημάτων διπλού φακού. Απλά, πιέστε το κουμπί του κλείστρου: ο προηγμένος αισθητήρας θα καταγράψει μια υψηλής ταχύτητας ριπή από διαδοχικά καρέ, καθώς εσείς θα σαρώνετε με τη μηχανή το θέμα σας από τη μια άκρη στην άλλη. Πληροφορίες μέχρι και από 100 καρέ συνδυάζονται αυτόματα, για να δημιουργήσουν ένα στερεοσκοπικό ζεύγος εικόνων. Μπορείτε να απολαύσετε το εκπληκτικό αποτέλεσμα συνδέοντας τη Cyber-shot στη συμβατή 3D τηλεόρασή σας, μέσω θύρας HDMI.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook