Το ακριβότερο διαζύγιο του κόσμου

Κλείνει οσονούπω η πολύμηνη υπόθεση διαζυγίου του Tiger Woods από τη σύζυγό του Elin Nordegren, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ζητήματα έχουν διευθετηθεί και το μόνο που μένει είναι κάτι υπογραφές εντός της επόμενης εβδομάδας.

Η διατροφή που θα λάβει η Elin, αντικείμενο αντιπαράθεσης εδώ και εβδομάδες, θα φτάνει σε ύψος τα 750 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για το διαζύγιο μιας διασημότητας!

Επιπλέον, το διαζύγιο περιλαμβάνει και τους εξής όρους: Απαγορεύεται στον Tiger να φέρνει τα παιδιά του σε επαφή με οποιοδήποτε άλλο θηλυκό, ενώ απαγορεύεται στην Elin να μιλήσει ποτέ δημόσια για τις διάφορες ερωμένες του Tiger. Όσον αφορά τα παιδιά τους, η Elin έχει την πλήρη κηδεμονία, ενώ ο Tiger θα μπορεί να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων για ζητήματα που τα αφορούν.

Αυτό σημαίνει ότι η Elin δεν μπορεί να μετακομίσει μόνιμα στην γενέτειρά της στη Σουηδία, τουλάχιστον όχι σύντομα. Ο μεγαλύτερος φόβος του Tiger είναι να μην βγει η Elin κάποια στιγμή στο μέλλον να πει την ιστορία της, όταν εκείνος θα έχει αποκαταστήσει τη φήμη του, κάτι που μπορεί να του στοιχίσει και τότε. Γι’αυτό την πληρώνει όσο – όσο για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την υπόλοιπη ζωή της, αλλιώς θα χάσει πολλά… χρήματα.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook