Εφαρμογή στο iPhone: Βραβευμένες παραλίες

Η ανάπτυξη εφαρμογών για το iPhone αναπτύσσεται με τεράστιους ρυθμούς. Δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για το κινητό της Apple. Σε αυτή την ανάπτυξη συμμετέχουν ενεργά και Έλληνες προγραμματιστές με πρωτότυπες ιδέες. Χαρακτηριστικό και επίκαιρο παράδειγμα η εφαρμογή Blue για να εντοπίσετε τις καλύτερες παραλίες και μαρίνες ανά χώρα, νομό ή δήμο.

Η ομάδα ανάπτυξης του Blue έψαξε και εντόπισε 3328 βραβευμένες παραλίες και μαρίνες σε 40 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο και σας τις παρουσιάζει. Μάλιστα, για χώρες που αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς – Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και 24 ακόμα χώρες – έχει εντοπίσει τις παραλίες και μαρίνες στο χάρτη, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού να απολαύσετε το μπάνιο σας και τις διακοπές σας.

Μπορείτε να δημοσιοποιήσετε τις εντυπώσεις σας για κάποια παραλία σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής, ή ακόμα και να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε μαζί τους. Αντίστοιχα, μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη των υπολοίπων χρηστών ή να ξεφυλλίσετε τις φωτογραφίες που τράβηξαν εκείνοι.

Η εφαρμογή διαθέτει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω λειτουργίες:

– Περιήγηση είτε μέσω χάρτη είτε μέσω πίνακα-λίστας

– Αναζήτηση λέξης-κλειδιού σε όλη τη Βάση Δεδομένων που περιλαμβάνει χώρες, νομούς, δήμους και παραλίες ή μαρίνες από όλο τον κόσμο

– Υποβολή αξιολόγησης και σχετικών φωτογραφιών

– Πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες

– Υπόδειξη των πιο κοντινών παραλιών και μαρινών ανάλογα με την τρέχουσα θέση

– Δρομολόγηση από την τρέχουσα θέση προς μία επιλεγμένη παραλία ή μαρίνα

– Αναζήτηση παραλιών και μαρινών σε περιοχή της επιλογής του χρήστη

– Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τις βραβευμένες παραλίες και μαρίνες ανά τον κόσμο

Η εφαρμογή Blue διατίθεται σε επτά διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τη σχετική γεωγραφική κάλυψη και θα την βρείτε στο App Store.

Πηγή: Nooz.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook