Παράξενες ακτινογραφίες (Photos)

Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες, αστείες, σπάνιες και τρομακτικές ακτινογραφίες!

Ακτινογραφία σπασμένου ποδιού

Ακτινογραφία σπασμένου κρανίου

Ακτινογραφία σπασμένης σπονδυλικής στήλης

Ακτινογραφία συντετριμμένου χεριού

Καρφίτσα στον πρωκτό

Ποτήρι; Πως βρέθηκε εκεί μέσα;

Ένας οδοντίατρος εντόπισε την πηγή του πονόδοντου, για τον οποίο παραπονιόταν ο Patrick Lawler ο οποίος είναι οικοδόμος. Ο πόνος, όπως φαίνεται οφειλόταν σε ένα καρφί 10 εκατοστών που είχε καρφωθεί στον ουρανίσκο του ασθενή χωρίς να το καταλάβει, 6 μέρες πριν.

Γιατρός στο Πακιστάν αφαίρεσε έναν ολόκληρο γλόμπο (λάμπα) από τον πρωκτό ενός φυλακισμένου στις 28 Ιουνίου. Ο ασθενής είπε πως ξύπνησε με το πρόβλημα, αλλά οι γιατροί αμφιβάλλουν…

Στην συγκεκριμένη ακτινογραφία φαίνεται το στομάχι ενός αγοριού το οποίο κατάπιε κομμάτια (ένα-ένα) ενός μαγνητικού κύβου. Όταν έφτασαν στο στομάχι του, τα κομμάτια ξανασυνδέθηκαν.

Η Elsie, ένα σκυλάκι Αγίου Βερνάρδου 6 μηνών, κατάπιε τον Σεπτέμβριο του 2005 ένα μαχαίρι 33 εκατοστών. Μετά από την εγχείρηση αφαίρεσης το κουτάβι είχε μια τομή 20 εκατοστών.

Στην συγκεκριμένη ακτινογραφία θα δούμε σωλήνες PVC οι οποίοι τοποθετήθηκαν στα οστά ενός αποθανόντα.

Το 2004, η Ολλανδέζα ηθοποιός Georgina Verbaan σύγχησε τους κριτικούς για την αυθεντικότητα του στήθους της, δημοσιεύοντας ακτινογραφίες της πέτρας του σκανδάλου στην ιστοσελίδα της. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η 25χρονη δεν ενίσχυσε το μπούστο της με την βοήθεια σιλικόνης,  λίγο πριν την γυμνή φωτογράφιση της στο Ολλανδικό Playboy με αμοιβή 200.000 ευρώ.

Ένα πρόσωπο εξωγήινου φαίνεται στην ακτινογραφία μιας πάπιας, η οποία πέθανε το Μάιο από τραυματισμούς που είχε όταν την βρήκαν.

Ένα όπλο καρφιών έριξε από ατύχημα 6 καρφιά στο κεφάλι ενός κατασκευαστή, του Isidro Mejia, τον Απρίλιο του 2004. Το θυμα όχι μόνο έζησε, αλλά πιστεύεται πως μέχρι τώρα θα έχει αναρρώσει πλήρως.

Ένα χειρουργικό ψαλίδι 11 εκατοστών βρέθηκε στην κοιλιά της Αυστραλής Pat Skinner τον Απρίλιο του 2004, το οποίο είχε ξεχασθεί σε εγχείρηση που είχε κάνει 18 μήνες νωρίτερα.

Στις ακτινογραφίες κρατουμένων των κεντρικών φυλακών του Raleigh, N.C., βρέθηκαν αντικείμενα όπως  ελατήρια από κρεβάτια και μπαταρίες, τα οποία κατάπιναν οι φυλακισμένοι, προκειμένου να μεταφερθούν σε εξωτερικά νοσοκομεία.

Ένας πύθωνας κατάπιε μια ολόκληρη ηλεκτρική κουβέρτα υπέρδιπλου μεγέθους μαζί με το τηλεχειριστήριο της. Η 2ωρη εγχείρηση που έκαναν οι κτηνίατροι Karsten Fostvedt και Barry Rathfon έσωσε το ερπετό.

Παραμάνα

Κλειδί

Πιρούνι

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.