Κοιμηθείτε στο αυτοκίνητο των ονείρων σας (Photos)

Ένα διαφορετικό ξενοδοχείο από τα άλλα στη Γερμανία προσφέρει ύπνο μέσα στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Κάθε δωμάτιο κι ένα διαφορετικό μοντέλο.

Το ξενοδοχείο V8 στη Γερμανία είναι must για όποιους είναι λάτρεις των τεσσάρων τροχών καθώς αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε κρεβάτια και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη μάρκα που επιθυμούν.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα αστέρια σαν αν βρίσκεστε σε drive in, ή ακόμα να απολαύσετε έναν ατάραχο ύπνο σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

Όσοι πάλι δεν μπορείτε να ζήσετε λεπτό μακριά από τη χλιδή και τη πολυτέλεια ζητήστε τη σουίτα με το άνετο Ζέπελιν και με 312 λίρε τη βραδιά απολαύστε τις υπηρεσίες της αφού έχει από σάουνα και τεράστια βεράντα με υπέροχη θέα.

Όπως αναφέρει ο ξενοδοχειακός υπάλληλος Heike Petzold όλοι θέλουν να μείνουν εδώ από μικρά παιδιά μέχρι σοβαροί επιχειρηματίες και ιδιαίτερα όσοι είναι λάτρεις των αυτοκινήτων καθώς τα δωμάτια έχουν διάφορες θεματικές όπως ένα drive in με Κάντιλακ και ένα πλυντήριο αυτοκινήτου με μια Μερσεντές.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο έχει 34 δωμάτια και τα αυτοκίνητα διακοσμούν από τη ρεσεψιόν μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Μάλιστα εκτός από τις μοντέρνες λεπτομέρειες και τις αντίκες που πλαισιώνουν το χώρο, υπάρχουν και μερικά αυθεντικά αντικείμενα της αυτοκίνησης.

Πηγή: NEWS 24/7

Κοινοποιήστε στο Facebook