Παιδιά διασήμων (Photos)

Από την κούνια τους γνώρισαν τη δημοσιότητα. Παιδιά που έχουν για γονείς διάσημους ανθρώπους της showbiz, δεν θα μπορούσαν να μην απασχολούν τα μέσα.

Κάποια από τα παιδιά, πριν ακόμη γεννηθούν, δέχονταν “προτάσεις” για το ποιο έντυπο θα το πρωτο-φωτογραφηθούν, ενώ κάποια άλλα, κέρδισαν με μια μόνο φωτογραφία τους πολλά εκατομμύρια δολλάρια, τα οποια συνήθως δίνονταν από τους γονείς τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα και πιο φωτογραφημένα παιδιά στον κόσμο!

Θα μπορούσε να ήταν η Madonna σε μικρότερη ηλικία. Όμως, είναι η 13χρονη κόρη της, Lourdes Maria Ciccone Leon.

Ο David, είναι ο υιοθετημένος γιός της βασίλισσας της ποπ από το Μαλάουι. Δίπλα, ο Rocco είναι ο γιός που απέκτησε με τον Guy Ritchie

Η οικογένεια σε παλιότερη φωτογραφία

Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, Suri.

O Connor Isabella Cruise, τα υιοθετημένα παιδιά του Tom Cruise από τον γάμο του με την Nicole Kidman.

H 18χρονη Francies Bean Cobain. Η κόρη του Curt Kobain και της Courtney Love. Η Courtney έχει χάσει την κηδεμονία της κόρης της, εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ο Prince Michael 13 ετών, η Paris 12 και ο 11χρονος Prince Michael II, είναι τα παιδιά του βασιλιά της ποπ.

Ο μικρός Kingston, γιός της Gwen Stefani

Η Gwen με τα παιδιά της!

Η οικογένεια Smith με τον Chaki Chan, στην πρεμιέρα της ταινίας “The Karate Kid”, όπου πρωταγωνιστούσαν τα παιδιά του Will Smith. Στη φωτογραφία είναι η γυναίκα του και τα παιδιά τους Willow και Jaden και ο Trey Smith από τον πρώτο γάμο του ηθοποιού.

Η Angelina Jolie και… μερικά από τα παιδιά της! Από αριστερά είναι ο πρωτότοκος Maddox, Saharah, Pax Thien και η βιολογική κόρη της ηθοποιού Shiloh.

Τα δίδυμα παιδιά της Angelina και του Brad Pitt. Η πρώτη φωτογράφισή τους για γνωστό περιοδικό απέφεραν στους γονείς πολλά εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, τα έδωσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο David Beckam με τους δυο γιους του σε αγώνα των Lakers

H οικογένεια Affleck – Garner, βόλτα με τις κόρες τους Violet και Seraphina!

Πηγή: ΤLife

Κοινοποιήστε στο Facebook