Πήδηξε από την τσουλήθρα διάφυγης λόγω ενοχλητικού επιβάτη

τσουλήθρα διάφυγης

Για να μην πετάξει τον επιβάτη από το παράθυρο, προτίμησε να… φύγει εκείνος. Ο λόγος για έναν ιπτάμενο φροντιστή, ο οποίος εξοργισμένος από έναν επιβάτη που δεν υπάκουε στις οδηγίες του, ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Ο Στίβεν Σλέιτερ ζητούσε από τους επιβάτες της πτήσης Πίτσμπουργκ – Νέα Υόρκη να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου το αεροσκάφος της Jet Blue, μια φθηνού κόστους εταιρία, το οποίο τροχοδρομούσε ακόμα στο αεροδρόμιο JF Kennedy, ακινητοποιείτο.

Ο φροντιστής έχασε την ψυχραιμία του όταν ένας από τους επιβάτες αγνοώντας τον επιδεικτικά άρχισε να κατεβάζει τα προσωπικά του αντικείμενα από το χώρο των αποκευών που βρίσκεται πάνω από τα καθίσματα.

Ο Σλέιτερ εκνευρίστηκε πολύ, όταν στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει δέχθηκε μια βαλίτσα στο κεφάλι, ενώ όταν απαίτησε από τον πεισματάρη επιβάτη να τού ζητήσει συγγνώμη εισέπραξε προσβολές.

Ο φροντιστής πήγε τότε στο πίσω μέρος της καμπίνας πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να εκτοξεύει προσβολές εναντίον όλων των επιβατών. Στη συνέχεια ενεργοποίησε τις τσουλήθρες διαφυγής και εγκατέλειψε το αεροσκάφος τύπου Embraer 190.

Υστερα πήρε το αυτοκίνητό του που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ των υπαλλήλων του αεροδρομίου, ήπιε μια μπύρα που είχε προλάβει να πάρει από το αεροσκάφος και πήγε στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης όπου τον περίμενε η αστυνομία.

Πηγή: ΈΘΝΟΣ online

Κοινοποιήστε στο Facebook