Πολιτικός χαρίζει πλαστικές στήθους ενόψει εκλογών

Boobs

Πολιτικός στη Βενεζουέλα μοιράζει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να εκλεγεί στην εθνοσυνέλευση. Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες.

Πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να εκλεγεί στην εθνοσυνέλευση.

“Ορισμένοι προσφέρουν τηλεοράσεις, εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό. Είναι ένα ενδιαφέρον βραβείο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον”, είπε ο Γουστάβο Ρόχας, υποψήφιος της αντιπολίτευσης, μιλώντας στην διάρκεια προεκλογικής δραστηριότητάς του στο Καράκας.

Η πλαστική χειρουργική, ειδικά η προσθετική στήθους, είναι αρκετά διαδεδομένη στη Βενεζουέλα, χώρα όπου μοντέλα έχουν κερδίσει αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η οικονομική κρίση δεν μείωσε τη ζήτηση για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής,πολλοί και πολλές παίρνουν δάνεια για να κάνουν τέτοιες επεμβάσεις.

Ο Ρόχας, υποψήφιος του κόμματος Primero Justicia-“Πρώτα Δικαιοσύνη-, είπε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες ή τις λεπτομέρειες της επέμβασης που προσφέρει.

“Τα κουπόνια είναι απλώς ένας χρηματοδοτικός μηχανισμός και τίποτε άλλο. Ο γιατρός θα κάνει την επέμβαση, όχι εγώ”, είπε. “Όταν κάποιος κληρώνει μια τηλεόραση, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι καλή, σε άλλους δεν αρέσει. Το ίδιο είναι. Δεν επιδεικνύω έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε”, πρόσθεσε ο Ρόχας.

Οι βουλευτικές εκλογές στη Βενεζουέλα διεξάγονται την 26η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook