Έβγαλε γυμνό στον δρόμο τον σύντροφο της πρώην του

Γυμνός

Τον απόλυτο εξευτελισμό βίωσε ένας 26χρονος από την περιοχή της Χερσονήσου, επειδή έκανε το… λάθος να συνάψει ερωτική σχέση με την πρώην φιλενάδα 40χρονου από τα Μάλια Ηρακλείου.

Ο 40χρονος «τυφλωμένος» από το πάθος, αφού ξυλοκόπησε τον ερωτικό του αντίζηλο, τον υποχρέωσε να βγάλει τα ρούχα του και στη συνέχεια τον ανάγκασε να διανύσει μία απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων.

Στο τέλος τον υποχρέωσε να γονατίσει μπροστά του, να του ζητήσει συγνώμη και να του υποσχεθεί ότι θα διακόψει με την «πέτρα του σκανδάλου».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, διατηρούσε δεσμό για αρκετά χρόνια με μία 28χρονη Βρετανίδα, η οποία διαμένει μόνιμα στην περιοχή.

Πριν από έξι μήνες η κοπέλα τού ζήτησε να χωρίσουν, καθώς στη ζωή της είχε μπει ο 26χρονος με τον οποίο ήταν πλέον ζευγάρι.

Οπως έγινε γνωστό, μόλις τελείωσε το μαρτύριό του, ο 26χρονος πήγε στο Κέντρο Υγείας Μαλίων και εν συνεχεία στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου και υπέβαλε μήνυση.

Πηγή: e-go.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games