Καθηγήτριες έτοιμες για όλα

Δύο καθηγήτριες που δίδασκαν σε σχολείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, αποπλανούσαν ανήλικα παιδιά και τα οδηγούσαν σπίτι τους, όπου υπήρχε κατάλληλη μουσική, άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά. Στη συνέχεια έκαναν άγριο σεξ μαζί τους!

Πάρτι οργιών με ανήλικους διοργάνωναν δυο καθηγήτριες στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Στα πάρτι συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 11 έως 16 ετών. Οι δυο μεσήλικες 40αρες τους δίδασκαν τις ομορφιές της ζωής.

Στα πάρτι εκτός από απαλή μουσική, χαμηλό φωτισμό και σεξουαλικά αντικείμενα υπήρχε και άφθονη μαριχουάνα για να νιώθουν πιο απελευθερωμένοι.

Πρόκειται για τι 42χρονη Σάρα Λίντλει και την 44χρονη Άντρει Γραμπάγκιεφ οι οποίους είναι προφυλακισμένες αναμένοντας τη δίκη τους στη φυλακή Μπόλινγκ Σπρίνγκς της Νότιας Καρολίνας.

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι δυο καθηγήτριες δίδασκαν στο σχολείο της Ευαγγελικής εκκλησιάς στη Λίμνη Μπόβεν.

Εκεί αποπλανούσαν τα ανήλικα και αφού τα οδηγούσαν σπίτι της Άντρει έκαναν οργιά μαζί τους καπνίζοντας μαριχουάνα.

Ο ανακριτής τις χρέωσε με δέκα παραβάσεις του νόμου περί ανηλίκων και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι δέκα έτη.

Ο πάστορας Μάρκ Γουίλιαμς είπε ότι με το που ξέσπασε το σκάνδαλο οι δυο δασκάλες απολύθηκαν από το σχολείο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Σερίφη Τσάκ Ράιτ οι δυο γυναίκες είχαν σεξουαλική επαφή με περισσότερους νεαρούς απ’ ό, τι τις κατηγορούν.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games