Το πιο ψηλό παιδί του κόσμου

Ο Karan Singh είναι από την Ινδία και παρόλο που είναι μόλις 2,5 χρονών έχει ύψος 1,34 μέτρα. Ο μικρός Karan ήρθε στον κόσμο όντας 2 φορές μεγαλύτερος από ένα κανονικό μωρό, αφού γεννήθηκε 6 κιλά και 61 εκατοστά.

Όπως δήλωσε και η μητέρα του, Shweatlana Singh: “Γεννήθηκε ψηλός και ήδη έχει αρχίσει να με πλησιάζει απειλητικά”. Επίσης, είπε πως η όρεξη του είναι μεγάλη και θέλει συνεχώς να τρώει, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν τα τριπλάσια για φαγητό από μια μέση οικογένεια της Ινδίας.

Λόγω της απότομης και τεράστιας ανάπτυξης του ο Karan φοράει ρούχα για 10χρονα παιδιά αν και είναι μόνο 2,5, ενώ δεν φόρεσε ποτέ βρεφικά ρούχα.

Επιπλέον, η μητέρα του αντιμετώπισε πρόβλημα με τον βρεφονηπιακό σταθμό, αφού δεν τον δέχονταν γιατί πίστευαν πως είχε πλαστογραφήσει την ηλικία του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι το παιδί αυτό είναι τόσο ψηλό οφείλεται καθαρά στα γονίδια του και είναι φυσιολογικότατο αν σκεφτούμε πως η κυρία Shweatlana είναι μπασκετμπολίστρια με ύψος 2,18 , ενώ ο σύζυγος της έχει ύψος 2 μέτρα.