Έχτισε τον εαυτό του… κατά λάθος

Έχτισε τον εαυτό του... κατά λάθος

Γερμανός συνταξιούχος, αποφάσισε να κλείσει την είσοδο προς το κελάρι του, χτίζοντας έναν τοίχο. Έκανε όμως ένα βασικό λάθος. Στάθηκε σε λάθος μεριά! Όταν κατάλαβε το λάθος του ήταν πολύ αργά.

H βλακεία ως γνωστόν είναι αήττητη. Ενίοτε σπάει και τοίχους. Στην περίπτωση του ήρωα της ιστορίας μας έσπασε τον τοίχο του γείτονα.

Όπως αναφέρει το Reuters, Γερμανός συνταξιούχος ήθελε να κλείσει την είσοδο προς το κελάρι του, οπότε άρχισε να χτίζει έναν τοίχο. Έκανε όμως ένα μικρό λάθος. Στεκόταν από τη λάθος μεριά. Όταν συνειδητοποίησε το λάθος του ήταν ήδη, αργά καθώς είχε τελειώσει τη δουλειά και βρισκόταν κλεισμένος στο κελάρι!

Αφού παρέμεινε μερικές μέρες στο κελάρι, όπου είχε ποτά και ξηρά τροφή, αποφάσισε να σπάσει έναν τοίχο για να βγει. Αντί όμως να χτυπάει αυτόν που είχε χτίσει, χτυπούσε με ένα μεγάλο σφυρί τον τοίχο που ήταν κοινός με το υπόγειο των γειτόνων του!

Οι γείτονες, με τους οποίους ο ηλικιωμένος είχε κακές σχέσεις, άκουσαν τα χτυπήματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο συνταξιούχος έκανε τη “μεγάλη απόδραση” και έπεσε στα… χέρια των αστυνομικών που τον περίμεναν, καθώς κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook