Οι 5 ομορφότεροι “άγγελοι” της Victoria’s Secret (Videos)

Δείτε τα 5 ομορφότερα και… πλουσιότερα μοντέλα της Victoria’s Secret.

5. Αντριάνα Λίμα


Η Αντριάνα Λίμα είναι όλα τα λεφτά στο σύγχρονο μόντελινγκ. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το πονηρό της χαμόγελο μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο, το γλυκό της χαμόγελο να σου αλλάξει την ημέρα ενώ η ειλικρινής ανθρωπιστική της δράση και η δηλώσεις της περί «αποχής» την κάνουν αγαπητή και σε κοινά που δεν διαβάζουν αντρικά περιοδικά.

4. Αλεσάντρα Αμπρόσιο


Είναι μέλος της dream team των “Αγγέλων” της Victoria’s Secret και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει 24 πάντα την θαυμάζει και την τιμά όπως της αναλογεί. Το περιοδικό People την έχει συμπεριλάβει στη λίστα του με τους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου για το έτος 2007. Είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria’s Secret, με πολύχρονο συμβόλαιο. Η συγκεκριμένη μάρκα ευθύνεται εξάλλου για την διεθνή αναγνώριση και επιτυχία της.

3. Ζιζέλ Μπούντχεν


Όποια μάρκα διαφημίζει ανεβάζει τις πωλήσεις της. Λαμβάνει την παγκόσμια αναγνώριση από φίλους και εχθρούς. Τα αστρονομικά ποσά που βάζει στον τραπεζικό της λογαριασμό, της επιτρέπουν να δραστηριοποιείται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ένας οικονομολόγος από την Αμερική εν ονόματι Φρεντ Φουλντ ανακάλτψε σύγκρινε την αύξηση των εσόδων των εταιριών που εκπροσωπήθηκαν από τη Ζιζέλ με το βιομηχανικό δείκτη του Dow Jones. Τυχαίο; Δε νομίζω…

2. Λετίσια Κάστα


Η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret ήρθε το 1996. Το πρόσωπο της Λετίσια γέμισε αρκετά εξώφυλλα του καταλόγου ενώ η θέση της στην τετράδα των «αγγέλων» ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Η περίφημη έκδοση για μαγιό του Sports Illustrated αφιέρωσε αναρίθμητες σελίδες στις καμπύλες της και για τρία συνεχή χρόνια από το 1997 έως το 1999.

1. Χάιντι Κλουμ


Μια καριέρα που αφήνει πίσω της εκατομμύρια είναι λίγο για να περιγράψει κανείς τη Χάιντι Κλουμ. Μιλάμε για μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη και σίγουρα την επάξια διάδοχο της συμπατριώτισσας της, Κλόντια Σίφερ. Ό,τι κι αν αγγίζει, γίνεται χρυσός και μέσα στη λάμψη του χάνεται ο αντρικός- άφωνος- πληθυσμός. “Ποιο είναι το καλύτερο σημείο της Χάιντι;”. Δεν κόβεται κανείς, γιατί όλες οι απαντήσεις είναι σωστές…

Πηγή: men24.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook
Otherside.gr Games Otherside.gr Games