Στριπτίζ για ψήφους

Σκληρή κριτική, σε Τσέχα πολιτικό άσκησαν οι σύντροφοί της, καθώς εμφανίστηκε με μίνι φούστα σε συνέδριο του κόμματός της. Πώς αντέδρασε; Υπόσχεται να κάνει στριπτίζ και στη συνέχεια γυμνή φωτογράφηση.

Θυσίες για το λαό υπόσχεται η Τσέχα πολιτικός Ιβόνα Φισέροβα η οποία σκέπτεται να κάνει στριπτίζ για να εκλεγεί στις επόμενες εκλογές.

Η νεαρή πολιτικός είχε προκαλέσει την οργή κάποιων συντρόφων της όταν εμφανίστηκε στο συνέδριο του κόμματός της , Czech Social Democratic Party , ντυμένη ανάλαφρα με μια ροζ μίνι φούστα.

Οι σύνεδροι αντί να ακούνε τον πρόεδρο και τους άλλους ομιλητές παρατηρούσαν τα πόδια της Ιβόνα η οποία έχει γίνει πρώτη είδηση.

Η νεαρή ξανθιά πολιτικός έγινε έξω φρενών με τα πικρόχολα σχόλια των συνέδρων και αποφάσισε να εμφανιστεί γυμνή στο επόμενο συνέδριο του κόμματός της.

Παράλληλα τόνισε ότι θα καλέσει το playboy για την αποκλειστική γυμνή φωτογράφιση “Είμαι πρόθυμη να κάνω μια αξιοπρεπή γυμνή φωτογράφιση για το playboy” και πρόσθεσε “Όλα τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπίες”.

Σαν να μην έφτανε αυτό έστειλε μήνυμα μέσω του Facebook λέγοντας “Είναι καιρός οι άνθρωποι σε αυτό το κόμμα να καταλάβουν τι θέλουν οι νέοι.”

Με το σύνθημα της “Εάν μπορώ να βοηθήσω, τότε είναι καθήκον μου” εμείς στηρίζουμε Ιβόνα.

Πηγή: news247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook