Νύφη… ναυαγοσώστρια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Adelaide’s Advertiser μια Αυστραλή νύφη, φορώντας το νυφικό της, δεν δίστασε καθόλου και πήδηξε στη θάλασσα προκειμένου να σώσει μια άλλη γυναίκα που επέπλεε στην επιφάνεια με το πρόσωπο στο νερό.

Οπως συνηθίζεται μετά την γαμήλια τελετή ακολουθεί το γαμήλιο πάρτυ, αλλά και η φωτογράφιση των νεόνυμφων. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να κάνει την δική του φωτογράφιση σε μια αποβάθρα, όταν είχε αρχίσει να σουρουπώνει, προκειμένου οι φωτογραφίες να είναι φωτισμένες απο το ημιφώς της ώρας αυτής.

Ξαφνικά κάποιος εντόπισε μια 55χρονη γυναίκα να μισοβυθίζεται στη θάλασσα και η νύφη, εκπαιδευμένη νοσοκόμα, έτρεξε, βούτηξε στη θάλασσα, έσωσε τη γυναίκα και επανέφερε τις αισθήσεις του θύματος πριν φθάσει το ασθενοφόρο. Η διασωθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στην σπονδυλική στήλη, τα οποία υπέστη πέφτοντας από την αποβάθρα.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας θαλασσίων διασώσεων της Νότιας Αυστραλίας, Σέιν Ντάου, είπε ότι οι καλεσμένοι στο γάμο ασχολήθηκαν τουλάχιστον για πέντε λεπτά για να επαναφέρουν τη γυναίκα και να ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις της. “Έκαναν θαυμάσια δουλειά”, είπε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.