Ο κλεπτομανής γάτος! (Video)

Ένας γάτος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Λος Άντζελες αφού τα βράδια βγαίνει βόλτα για να κλέψει ότι βρει μπροστά του. Μέχρι τώρα έχει κλέψει 600 αντικείμενα!

Ένας γάτος κλέφτης κυκλοφορεί ελεύθερος τα βράδια και το πρωί επιστρέφει στο σπίτι των ιδιοκτητών του για να απολαύσει τη λεία του.

Πρόκειται για τον Ντάστι, ο οποίος έχει μετονομαστεί πλέον σε “Κλεπτό ο γάτος” αφού τα τελευταία τρία χρόνια έχει κλέψει 600 αντικείμενα. Μάλιστα, δεν είναι καν επιλεκτικός αφού κλέβει ό,τι βρει μπροστά του.

“Πετσέτες, γάντια, παπούτσια, κάλτσες, μικρά παιχνίδια”, εξηγούν οι ιδιοκτήτες του, Τζιν Τσου και Τζιμ Κόλμαν. Όπως περιγράφει η Τσου, το ρεκόρ του Ντάστι σε μία νύχτα είναι αρκετά εντυπωσιακό: 11 αντικείμενα.

“Πάντα κλέβει πράγματα”, λέει ο 5χρονος Ιθαν Μακλέλαντ, γείτοντας του Ντάστι. “Έκλεψε το μαγιό της μητέρας μου”, προσθέτει ο ίδιος.

Οι κάτοικοι του Σαν Ματέο βρίσκονται σε συναγερμό, αλλά όπως εξηγούν, δεν σκοπεύουν να πάνε στην αστυνομία.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Animal Planet, ‘Must Love Cats’, εγκατέστησε πρόσφατα μία κάμερα έξω από το σπίτι του Ντάστι, η οποία επί μία εβδομάδα κατέγραφε τη δράση του.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook